Adevăr sau provocare

Cel mai palpitant joc cu prietenii!

Scan icon Scan me

Descarcă aplicația gratuită Adevăr sau provocare pentru iOS și Android. Descoperă peste 1.000 de întrebări!

Screenshot Adevăr sau provocare app
Screenshot Adevăr sau provocare app
Screenshot Adevăr sau provocare app
Screenshot Adevăr sau provocare app
Screenshot Adevăr sau provocare app

Descărcați aplicația oficială 😍

Adevăr sau provocare app icon

Adevăr sau provocare

Pentru iPhone & Android

Gata pentru un amestec de umor și emoție? Nu există un joc mai emblematic decât „Adevăr sau provocare"!

Indiferent dacă doriți să spargeți gheața sau să întăriți legătura dintre prieteni, „Adevăr sau provocare” (cunoscut și ca Truth or Dare) are câte ceva pentru toată lumea. Pregătește-te să te scufunzi în acest joc vechi care captivează jucătorii din întreaga lume!

Joacă „Adevăr sau provocare” online

În piață pentru un joc care este distractiv, imprevizibil și plin de suspans? Ai venit la locul potrivit! Jocul nostru online „Adevăr sau provocare” garantează ore de râs și amintiri de neuitat.

Uitați să vă gândiți la întrebări și îndrăzneli pe loc; aplicația noastră vă acoperă. Cu peste 1.000 de întrebări și îndrăzneli în diferite categorii, nu vei rămâne niciodată fără provocări și întrebări distractive și picante.

Și partea cea mai bună? Îl poți juca oricând, oriunde, cu oricine - tot ce ai nevoie este o conexiune la internet!

Descărcați aplicația noastră sau jucați direct pe site-ul nostru web și lăsați să treacă vremurile bune!

Descarcă pentru iPhone Descarcă pentru Android
Joacă online

Cum se joacă „Adevăr sau provocare"

Redarea „Adevăr sau provocare” este ușor. Singurul lucru de care ai nevoie este cel puțin doi jucători și dorința de a te distra. Iată o scurtă prezentare a jocului:

1. Adună-ți jucătorii

Întâlnește-te cu prietenii, familia sau chiar noi cunoștințe pentru a juca „Adevăr sau provocare”. Poți avea cât de mulți jucători vrei - cu cât mai mulți, cu atât mai bine!

2. Decide cine merge primul

Puteți alege un jucător aleatoriu care să meargă primul sau puteți găsi un mod distractiv de a decide. De exemplu, ai putea trage paie sau te poti juca cu piatră, hârtie, foarfece."

3. Adevăr sau provocare?

Primul jucător alege fie Adevăr sau provocare. Dacă aleg adevărul, trebuie să răspundă sincer la o întrebare. Dacă aleg să îndrăznească, trebuie să îndeplinească o provocare pe care le-a dat-o ceilalți jucători.

Dacă te joci cu aplicația noastră: nu trebuie să-ți faci griji dacă ai întrebări sau îndrăzneli. Aplicația noastră le va genera pentru dvs!

4. Răspunde sincer sau finalizează îndrăzneala

Jucătorul care a ales oricare dintre ele Adevăr sau provocare trebuie acum să finalizeze sarcina care i-a fost dată. Dacă refuză, se pot confrunta cu o penalizare, cum ar fi lovitura.

5. Continuați să jucați

După ce își încheie sarcina, jucătorul poate alege un alt jucător pentru a merge următorul. Sau, jocul poate continua în sensul acelor de ceasornic.

Puteți juca câte runde doriți sau puteți stabili un anumit număr de runde înainte de a începe jocul.

“Adevăr sau provocare" regulile jocului

Este esențial să faceți Adevăr sau provocare o experiență grozavă pentru toți jucătorii! De aceea, cel mai bine este să stabiliți în prealabil niște reguli de bază:

1. Discutați în prealabil ce este interzis: înainte de a începe jocul, este important să discutați cu toți jucătorii ce subiecte sau îndrăzniri sunt interzise. Acest lucru va asigura că toată lumea se simte confortabil și în siguranță participând la joc.

2. Fii respectuos: Nu pune întrebări și nu oferi îndrăzneală care i-ar putea jigni sau răni pe alții. Dacă cineva refuză să răspundă sau să facă o îndrăzneală, respectă-i decizia. Nu-i presați și nu vă bateți joc de ei.

3. Nu saruta si spune: Ce se întâmplă în joc rămâne în joc! Nimeni din afara jocului nu are dreptul să știe ce s-a întâmplat.

4. Păstrați-l în siguranță: Nu oferi îndrăzneli care ar putea face rău pe cineva fizic sau emoțional. Siguranța ar trebui să fie întotdeauna prioritate.


Variații ale lui Adevăr sau provocare

Vrei să condimentezi jocul tradițional Adevăr sau provocare? Există o mulțime de moduri prin care poți face acest joc și mai interesant și mai provocator. Și nu te învinovățim!

Acest joc există de mult timp, evoluția sa bogată și fascinantă își are rădăcinile din civilizația antică. Învață iconicul istoricul Adevăr sau provocare și cum a devenit un joc de bază pentru toate vârstele!

Iată câteva reguli noi de joc creative pentru a vă transforma seara într-o seară nebună de joc:

1. Regula Pick-Your-Dare

Dacă cuiva nu îi place prima îndrăzneală care i se oferă, poate cere celorlalți jucători să le ofere trei opțiuni. Dintre cei trei, ei trebuie să aleagă o îndrăzneală pe care să o completeze.

Persoana care alege îndrăzneala trebuie să se asigure că este sigur și nu ofensator. Jucătorul are apoi dreptul de a refuza o îndrăzneală dacă este necesar!

2. Adevăr sau băutură

În această variantă, în loc să aleagă Adevăr sau provocare, jucătorii pot alege între a răspunde la o întrebare sau a face o lovitură! Acest lucru poate face jocul și mai îndrăzneț și poate fi o modalitate excelentă de a anima atmosfera.

Rețineți: numai persoanele cu vârsta legală pentru consumul de alcool ar trebui să participe la această variantă. Așadar, asigurați-vă că verificați din nou vârsta tuturor înainte de a juca!

Ești gata să-ți duci seara de joc la următorul nivel? Explorați un ghid detaliat pentru Adevăr sau băutură joc cu sfaturi, reguli și răsturnări creative pentru un timp plin de spirit și plăcut cu prietenii.

3. Îndrăzneala inevitabilă 😈

Vrei o adevărată provocare? În această variantă, jucătorul trebuie să finalizeze îndrăzneala care i-a fost dată fără să știe în prealabil despre ce este vorba. Acest lucru adaugă un nivel suplimentar de mister și suspans jocului!

Desigur, asigurați-vă că Inevitabil Dare este sigur și nu ofensator pentru nimeni din grup. A se distra!

4. Învârte sticla

În loc să aștepți pur și simplu până când îți vine rândul, lași o sticlă să facă treaba! Sticla se învârte, iar persoana cu care se oprește trebuie să aleagă între Adevăr sau provocare.

Te întrebi cum să joci Învârte sticla ca un profesionist? Aprofundați într-un ghid cuprinzător care conține sfaturi experți, reguli și variații unice pentru o noapte de joc plină de viață și plăcută.