Regulile Jocului

Adevăr sau provocare este jocul de petrecere distractiv, sexy și intim pentru a te juca cu prietenii, cupluri și familia. Face ca orice petrecere plictisitoare sau petrecere în pijamale să prindă viață cu întrebările sale dezvăluitoare și provocări minunate!

Ce este Adevăr sau provocare?

Adevăr sau provocare (cunoscut și ca Truth or Dare) este unul dintre cele mai bune jocuri de petreceri pentru a duce întrunirile la un nivel superior. Face ca cele mai plictisitoare petreceri să prindă viață și oferă un efect distractiv, personal și intim întâlnirilor cu prietenii.

Cel mai bun lucru despre Adevăr sau provocare? Șansa de a-i cunoaște pe ceilalți jucători la un nivel personal mai profund. Și îndrăznindu-i să facă cele mai tari nebunii, desigur.

Așadar, nu ezitați și începe acest joc distractiv pentru a testa îndrăzneala prietenilor sau a familiei! Tot ce ai nevoie este aplicația noastră, care este plină cu sute de întrebări și provocări amuzante, personale și îndrăznețe.

Nu uitați, însă, o doză serioasă de toleranță la jenă! 🤔

Cum se joacă Adevăr sau provocare?

Adevăr sau provocare poate fi jucat cu prietenii, cuplurile sau familia. Fie că doriți să-l jucați cu un grup mare sau cu unii dintre cei mai apropiați prieteni, depinde doar de voi. Un grup mare va aduce cu siguranță o mulțime de distracție în timpul jocului. Însă un număr limitat de jucători poate crea un cadru mai intim, ceea ce poate fi plăcut pentru întrebările mai personale din joc.

Orice ai alege, baza jocului este simplă. Mai întâi decideți împreună cine începe. Jucătorul care începe trebuie să aleagă între a răspunde cu adevăr la o întrebare sau a face o provocare. Acest jucător primește apoi o întrebare sau o sarcină pe care restul grupului sau jucătorul o alege anterior.

După ce a fost îndeplinită sarcina sau întrebarea, actualul jucător îl întreabă pe următorul jucător: „Adevăr sau provocare?” Și astfel jocul continuă. Grupul este liber să aleagă ordinea jucătorilor: faceți cu rândul într-un cerc sau jucătorul curent poate alege următorul jucător?

Ai nevoie de inspirație? Poți găsi cele mai distractive întrebări Truth or Dare online pe site-ul acesta. Am adunat sute de întrebări și provocări distractive pentru tine!

Joacă versiunea online ✨

Poți găsi peste 1.000 de întrebări jenante și provocări distractive în aplicația noastră gratuită pentru iPhone și Android. Incearcă acum!

Descarcă pentru iPhone Descarcă pentru Android
Joacă online

Întrebări bune pentru Adevăr

Dacă jucătorii aleg „Adevăr”, trebuie să răspundă sincer la o întrebare. Asta înseamnă că nu vrei să le pui întrebări simple la care sunt mai mult decât fericiți să răspundă. Vrei să înroșească de jenă și bâlbâială în timp ce ei dau răspunsul lor dureros de adevărat! Cu cât o întrebare este mai personală și jenantă, cu atât este mai distractivă.

Lista de Adevăruri

Am adunat câteva întrebări amuzante și revelatoare pentru tine mai jos!

Next: Întrebări Adevăr și Provocare pentru copii

Provocări bune de dat 🔥

Dacă jucătorii aleg „Provocare”, trebuie să îndeplinească o sarcină. Desigur, nu vrei să facă ceva plictisitor, cum ar fi să stea pe un picior un minut. Dimpotrivă, vrei ca aceștia să facă ceva nebunesc sau jenant, pe care nu l-ar face în mod normal!

Lista cu Provocări

Pentru îndrăzneții adevărați am adunat mai jos câteva provocări distractive

Next: Întrebări Sexy Adevăr sau provocare (18+)

Variații ale jocului Adevăr sau provocare

Vrei ca jocul tradițional Adevăr sau provocare să fie și mai distractiv? Dacă îndrăzniti, puteți să vă creați propriile reguli pentru a determina limitele jocului tău. Iată câteva reguli creative noi pentru a vă transforma seara într-o noapte de joc nebună pe care nimeni nu o va uita vreodată.

Regula Alege-ți Provocarea

Dacă cineva nu dorește cu adevărat să îndeplinească provocarea care i-a fost dată, toți ceilalți jucători ar putea alege o provocare dificilă a lor. Jucătorul trebuie apoi să aleagă una dintre aceste provocări noi.

Provocare Fără Scăpare 😈

Adesea, oamenii se tem să aleagă o provocare. Deci, rămân cu întrebările relativ sigure. În această versiune a jocului, jucătorilor nu li se oferă pur și simplu posibilitatea de a alege între un „adevăr” sau o „provocare”. Acum alternează între cele două. Nu mai există scăpare de aici!

Învârte sticla

În loc să aștepți pur și simplu până când este rândul tău, lași o sticlă să facă treaba. Această combinație de Învârte sticla și Adevăr sau provocare este una genială! Sticla este învârtită în mijlocul cercului și spre cine arată trebuie să aleagă între un „adevăr” și o „provocare”. Apoi sticla este rotită a doua oară pentru a afla cine va fi cel care interoghează.

Băuturi sau shoturi! 🍻

Sunteți majori? Atunci ați putea introduce o distracție în plus cu alcool. Puteți încerca diverse versiuni. Cum ar fi înlocuirea opțiunii de adevăr cu consumarea de alcool. Sau lăsând jucătorii să opteze pentru un amestec (mai degrabă greţos), atunci când nu le place întrebarea sau provocarea care li s-a dea.

Orice faceți: amintiți-vă întotdeauna să beți responsabil. Da, provocările fiind ușor amețit pot fi amuzante, dar fiind mult prea beat, de obicei, nu sunt. Acest joc nu este făcut pentru a crea o beție. Este conceput pentru o noapte distractivă și incitantă cu prietenii sau familia.

Sunteți gata de joc? Jucați online sau descărcați aplicația noastră pentru iPhone și Android

Descarcă pentru iPhone Descarcă pentru Android
Joacă online

Simte-te mereu confortabil

Un alt lucru care ar trebui să fie de la sine știut: dacă într-adevăr nu vă simțiți confortabil cu o întrebare sau o sarcină, cereți una nouă. Nu este nimic de ce să-ți fie rușine și nimeni nu ar trebui să simtă presiunea de a spune sau să facă lucruri cu care nu se simte confortabil.

Ceea ce ajută întotdeauna este să decideți în prealabil ce tipuri de întrebări sau provocări sunt interzise. Unelor persoane nu le plac întrebările sau provocările referitoare la alcool, droguri sau sex, de exemplu. În acest fel nimeni nu se va simți rușinat prin faptul că i se cere să bea un shot sau să-și dea jos o haină.

Unele „reguli” despre care vă puteți înțelege:

Amintiți-vă că jocul ar trebui să fie distractiv și în siguranță pentru toată lumea. Nu faceți lucruri periculoase prin provocări și nu vă simțiți presați să răspundeți la o întrebare prea personală sau care poate provoca tensiuni între tine și alte persoane din grup. Vi se permite să spuneți „nu”, nu uitați!

Distrați-vă jucând acest joc!! Nu uitați să încercați aplicația noastră gratuită cu întrebări Truth or Dare.

Descărcați aplicația oficială 😍

Adevăr sau provocare app icon

Adevăr sau provocare

Pentru iPhone & Android