Adevăr și Provocare pentru cupluri și adulți obraznici

Aveți chef de câteva adevăruri fierbinți și provocări sexy? Seduce-ți partenerul să joace cea mai tare, cea mai sexy versiune Adevăr și Provocare. Doar pentru adulți! 💋 (18+)

Sexy, excitant și intim

Ai crezut că Adevăr și Provocare este doar un joc pentru adolescenții care vor să se jeneze reciproc? Mai gandește-te. Este perfect și pentru cuplurile care doresc să condimenteze puțin lucrurile. Este o modalitate distractivă și sexy de a te face să ai chef de ceva mai interesant decât cea de-a 20-a repetare a serialului preferat de pe Netflix.

Așa că aruncă telecomanda, ridică-ți fundul leneș de pe canapea și pregătește-te pentru niște întrebări dezvăluitoare și provocări obraznice ! Dacă nu cunoașteai dorințele secrete ale persoanei iubite până acum, vei ști cu siguranță despre ele cu acest joc. Și poate o să primești și o gustare. Nu știi niciodată ce va aduce noaptea! 🔥

Joacă cu partenerul sau persoana de care îți place

Poate știți deja să jucați Adevăr și Provocare: adică varianta normală. Cu toate acestea, joaca împreună cu partenerul sau soțul/soția este o modalitate excelentă de a duce jocul la cu totul alt nivel nou și interesant.

La fel ca și în versiunea normală, poți juca Truth or Dare sexy in cupluri sau cu un grup ceva mai mare. În funcție de cât de obraznice vrei să devină lucrurile. În primul rând, va trebui să stabiliți printre voi cine va începe jocul.

Tu ești cel care ajunge să înceapă? Atunci trebuie să alegi între răspunderea sinceră la o întrebare sau să faci o îndrăzneală provocatoare. Puteți lăsa, de asemenea, o rotire a sticlei să decidă cine va fi mai întâi supus unor întrebări și provocări sexy!

Întrebări fierbinți pentru Adevăr!

Te-ai simțit vreodată prea timid(ă) pentru a-i pune întrebări persoanei de care îți place sau iubitului/iubitei despre fanteziile lor sexuale? Nu va mai trebui! Pentru că acest joc este un cadru excelent pentru a vă trece peste timiditate. Aceste întrebări intime vor dezvălui toate secretele sexy despre care mureai de curiozitate.

Credeți că știți deja totul unul despre celălalt? Pentru că sunteți împreună de aproape un miliard de ani? Chiar și soții au sertare secrete în mintea lor, păstrate pentru fantezii excitante. Nu este niciodată prea târziu pentru a afla despre ele! 😏

Dar să nu mergem prea departe și să ne concentrăm asupra regulilor! Este rândul tău? Și ai ales „Adevăr”? Atunci trebuie să răspunzi sincer la o întrebare. Fii gata pentru niște dezvăluiri revelatoare, pentru că nimeni nu vrea să afle despre primul tău sărut din clasa a șaptea. Minciuna nu este o opțiune. Ei bine, ai putea încerca să minți … Dar ar strica distracția jocului

Lista de Adevăruri

Am adunat câteva întrebări Truth or Dare sexy și obraznice mai jos pentru tine!

Te simți cu adevărat incomod răspunzând la o întrebare? Amintește-ți că poți cere oricând altul.

Vrei mai multe întrebări? Vezi aplicația noastră gratuită Adevăr sau provocare.

Provocări dezvăluitoare și sexy

Ai vrut vreodată să-ți rogi iubitul/iubita sau partenerului să facă lucruri, dar ai evitat pentru că nu erai sigur(ă) că le va plăcea? Provocările din această versiune sexy Adevăr și Provocare vor încălzi, fără îndoială, lucrurile pentru o noapte fierbinte!

Uitați de provocările de a mânca ceva gras, să râgâiți alfabetul sau să dansați ca nebunii în jurul camerei… Ei bine, doar dacă nu vreți să dansați seducător fără haine. 🤭

Aceste provocări vor garanta unele momente încinse! Dar mai întâi: regulile. Este rândul tău? Și ai ales „Provocare”? Atunci trebuie să îndeplinești sarcina sau provocare care ți s-a oferit. Nu fă nimic cu ce nu te simțiți confortabil. Dar nu ezita prea repede, cine știe ce s-ar putea întâmpla când îți depășești timiditatea!

Lisa de Provocări

Am adunat câteva provocări sexy Adevărși Provocare pentru tine mai jos!

Joacă versiunea online 💋

În aplicația noastră gratuită pentru iOS și Android poți găsi peste 1.000 de întrebări și mai sexy și îndrăznețe. Incearcă!

Descarcă pentru iPhone Descarcă pentru Android
Joacă online

Sfaturi și variații sexy!

Încercați unul dintre aceste sfaturi și variații sexy Adevăr sau provocare:

  1. Te afli într-o relație de lungă distanță? Poate fi foarte greu. Dar ar putea face și câteva întâlniri sexy. Încercați să jucați Adevăr sau provocare prin Skype sau FaceTime. Văzându-ți partenerul făcând striptease îți va condimenta cu siguranță relația în vremurile singure!

  2. Observi că unul dintre jucători optează întotdeauna pentru întrebările relativ sigure? Nu te îngrijora. În această versiune a jocului, jucătorii nu pot alege între un „adevăr” sau o „provocare”. În schimb, alternează între cele două. Ceea ce înseamnă că toată lumea va avea rândul său!

  3. Nimeni nu vrea să înceapă jocul complet gol. Distracția jocului constă în condimentarea lucrurilor încet și crearea unei tensiuni. Așadar, salvează cele mai murdare întrebări și provocări până mai târziu, când va simțiți deja ceva mai încăldurați!

  4. Vrei să adaugi puțină tensiune jocului? Atunci fiți de acord să nu vă atingeți unul pe celălalt până la un anumit punct al jocului. Întrebările înainte de a ajunge la acest punct ar trebui să se orienteze în jurul a ceea ce amândoi doriți să vă faceți reciproc. Și provocările ar trebui să fie despre tachinarea reciprocă până când dorința de a vă atinge va deveni aproape prea mult de suportat.

Întrebări Truth or Dare video

Simte-te mereu confortabil

Există o singură regulă care ar trebui să se aplice fiecărui joc Adevăr sau provocare, și mai ales pentru acesta în care te-ai putea simți vulnerabil uneori: nu trebuie să simți niciodată presiune să faci lucruri pe care nu vrei să le faci.

Te simți inconfortabil să răspunzi la o întrebare sau să faci o sarcină? Doar cere una nouă, nu există absolut nici o rușine în asta.

Și amintește-ți că este întotdeauna inteligent să fiți de acord cu anumite reguli de bază înainte de a începe jocul, cum ar fi:

Sperăm că veți avea parte de o noapte de joc de neuitat!

Descărcați aplicația oficială 😍

Adevăr sau provocare app icon

Adevăr sau provocare

Pentru iPhone & Android