Adevăr și Provocare pentru Copii si Adolescenți

Adevăr și Provocare este cel mai amuzant joc de întrebări pentru a te juca cu prietenii și familia. Făcând tot felul de provocări nemaipomenite și vorbind despre secrete! Verifică lista noastră de întrebări amuzante Truth or Dare creeate doar pentru tine.

Introducere

Adevăr și Provocare nu este destinat doar pentru adulți. Copiii se distrează la fel de mul, jucând acest joc interesant! Cu siguranță va crea câteva momente interesante. Este un lucru să-ți vezi prietenii la bloc sau la școală. Și este cu totul altul văzându-i mâncând o lingură de sos iute sau făcând dansul pinguinului. Doar pentru a numi câteva dintre provocările extrem de jenante!

Vrei să-l joci cu părinții? Încearcă, te vei distra foarte mult! Copiii au șansa de a le pune părinților lor tot felul de întrebări băgăcioase. Iar părinții ajung să se cufunde puțin mai adânc în mintea monștrilor lor adolescenți. Distracția multă este garantată.

Așadar, nu ezitați și adunăi pe toți împreună să începeți o minunată noapte de joc! Cu siguranță veți învăța lucruri noi neașteptate unii despre alții. Tot ce ai nevoie este aplicația noastră Adevăr sau provocare. Este plin cu întrebări amuzante, timide și prietenoase pentru copii. Nu o să te dezamăgim, promitem!

Cum se joacă Truth or Dare?

Regulile de bază ale jocului Adevăr sau provocare sunt ușoare. Iată cei cinci pași:

  1. Creează jocul. Jocul necesită cel puțin trei jucători. Nu există nicio limită în ceea ce privește numărul de persoane care joacă jocul. Vrei să-l joci cu un grup mare de familie și prieteni? Sigur, nicio problemă! Vrei să păstrezi decorul mai intim, cu un număr mic de prieteni apropiați sau rude? E în regulă. Doar asigurați-vă că toată lumea se simte confortabil și este de acord cu ce fel de întrebări și provocări sunt în afara limitelor.

  2. Decideți cine începe. Alege pe cineva căruia îi place să înceapă jocul. Tu ești aceea persoană care va începe jocul? Sau altcineva

    De asemenea, puteți lăsa o sticlă goală să decidă cine trebuie să înceapă. În acest caz, cel mai tânăr jucător începe jocul învârtind sticla. Gâtul sticlei va indica apoi jucătorul care începe.

  3. Începeți jocul Adevăr sau provocare! Primul jucătorul primește întrebarea: „Adevăr sau provocare”? Acest jucător trebuie să aleagă între a răspunde cu adevăr la o întrebare sau a face o provocare. Ceilalți jucători decid o întrebare sau provocare amuzantă. Vezi lista noastră de provocări și întrebări amuzante și îndrăznețe mai jos!

  4. Jucătorul următor. Jocul continuă cu următorul jucător după ce întrebarea sau provocarea a fost realizată. Grupul este liber să aleagă ordinea jucătorilor. Faceți pe rând într-un cerc sau puteți alege ca jucătorul curent să aleagă următorul jucător sau să lăsați sticla care se învârte să decidă cine este următorul?

  5. Cauți inspirație? Atunci încercă aplicația noastră grozavă gratuit! Vei găsi peste 1.000 de întrebări și provocări în aplicația noastră ușor utilizabilă pentru iPhone și Android. 👇

Descarcă pentru iPhone Descarcă pentru Android
Joacă online

Întrebări amuzante pentru Adevăr

Dacă este rândul tău și alegi „Adevăr”, atunci trebuie să răspunzi sincer la o întrebare. Fii pregătit pentru niște testări jenante, pentru că nimeni nu va vrea să te lase să scapi ușor! Totuși, minciuna nu este o opțiune. Ei bine, ai putea încerca să spui o minciună, dar, evident, ar strica distracția jocului.

Am adunat câteva întrebări amuzante și dezvăluitoare pentru tine mai jos:

Dacă într-adevăr nu vrei să răspunzi la o întrebare, deoarece este prea personală și nu te simțiți confortabil, poți cere întotdeauna una diferită. Vrei mai multe întrebări? Vezi aplicația noastră gratuită Adevăr sau provocare.

Provocări bune pentru copii

Dacă este rândul tău și alegi „Provocare”, trebuie să îndeplinești o sarcină sau o provocare. Din nou, nu faceți nimic cu care nu vă simțiți confortabil. Bineînțeles că nu vrei să te ferești de orice provocare care ți-a fost dată. Dar amintiți-vă că puteți cere întotdeauna o nouă provocare dacă prima vă face să vă simțiți prea penibil. Încercați și mențineți jocul distractiv pentru toată lumea, indiferent de vârstă!

Am adunat câteva provocări interesante pentru toți îndrăzneții:

Joacă versiunea online ✨

Descoperă peste 1,000 de întrebări jenante și sarcini haioase în aplicația noastră pentru iPhone și Android. Încearcă acum!

Descarcă pentru iPhone Descarcă pentru Android
Joacă online

Variațiile jocului

Există o mulțime de moduri diferite de a juca acest joc. Puteți chiar să faceți câteva reguli noi. Dacă doriți să condimentați jocul tradițional, iată câteva opțiuni:

Te sperie o provocare?

Imaginează-ți că cineva se sperie de o provocare pe care trebuie să o îndeplinească. Este posibil, unii au limite lor când vine vorba de cât de îndrăzneți sunt. Cu toate acestea, nu îi lăsați să scape. În schimb, toți ceilalți jucători ar putea alege apoi o provocare dificilă a lor. Iar jucătorul care s-a speriat este obligat să aleagă dintre provocările sugerate de ceilalți.

Întrebare și o provocare!

Mulți oameni se tem să aleagă o provocare, așa că aleg în mod continuu întrebările relativ sigure. Aici nu se mai poate. În această versiune a jocului jucătorii nu pot alege între un „adevăr” sau o „provocare”, dar alternează între cele două. Nu se mai poate ieși de aici!

Întrebări Truth or Dare video

Simte-te mereu confortabil

Există doar o singură regulă care ar trebui să se aplice fiecărui joc Adevăr sau provocare: nu trebuie să simți niciodată presiune să faci lucruri pe care nu vrei să le faci. Te simți inconfortabil să răspunzi la o întrebare sau să faci o sarcină? Doar cere una nouă.

Și amintiți-vă că este întotdeauna mai bine să fiți de acord cu anumite reguli de bază înainte de a începe jocul, cum ar fi:

Sperăm că o să vă distrați de minune în timpul jocului acesta!

Descărcați aplicația oficială 😍

Adevăr sau provocare app icon

Adevăr sau provocare

Pentru iPhone & Android