Filme epice Adevăr sau provocare de vizionat acum

Pătrundeți-vă într-o lume a riscurilor și a pericolului cu filme Adevăr sau provocare care provoacă granițele moralității și ale sanității mentale. Explorează profunzimile psihologice ale acestor filme și experimentează răsturnările și întorsăturile intense care te vor ține pe marginea scaunului tău!

Filme și Adevăr și Îndrăzneală: o combinație perfectă pentru o noapte distractivă. Dacă sunteți un fan al acestui joc clasic și plănuiți o seară de film cu prietenii, puneți oricare dintre aceste lucruri care trebuie urmărite Adevăr sau provocare filme de pe lista ta!

Fie că ai chef de un thriller clasic sau ceva mai modern, aceste filme au totul. Așadar, pregătește-ți floricelele de porumb și scufundă-te în experiența supremă Truth or Dare!

Despre ce este filmul Truth or Dare?

Truth or Dare este un film de groază despre un grup de studenți care se implică într-un joc mortal de Truth or Dare. O urmărește pe Olivia (Lucy Hale), prietenii ei și un străin misterios în timp ce toți devin implicați în joc.

Pe măsură ce miza crește, ei trebuie să răspundă la întrebări din ce în ce mai dificile și periculoase sau să îndeplinească îndrăzniri care le pun viața în pericol. Unele întrebări și îndrăzneli includ să-i spui unui prieten despre un partener infidel, să dai foc unei persoane sau să ucizi pe cineva.

Pe parcursul filmului, Olivia și prietenii ei trebuie să-și confrunte cele mai întunecate secrete și să-și facă față fricilor pentru a supraviețui jocului. Pentru că dacă nu o fac, moartea este singurul rezultat.

Cu întorsături și întorsături pe parcurs, acest film vă va ține pe marginea scaunului. Ești suficient de curajos pentru a accepta provocarea lui Truth or Dare? Atunci pregătește-te pentru o noapte de fiori și fiori cu acest film de vizionat obligatoriu!

Unde pot viziona filmul Truth or Dare?

Filmul este disponibil pe diverse servicii de streaming, în funcție de regiune. Truth or Dare poate fi transmis în flux pe Netflix, Amazon Prime Video, iTunes, Google Play Movies & TV, Vudu, YouTube Movies și alte servicii.

Prin urmare, ia-ți prietenii și vezi cine este suficient de curajos pentru a face față provocării supreme!

Distribuția filmului Truth or Dare

Acest film are o distribuție plină de stele. Acest grup talentat de actori aduce personajele la viață, făcând din acest film o experiență și mai intensă. Distribuția este după cum urmează:

Distribuția acestui film este impresionantă și talentată. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui grup stelar de actori care să vă dea viață experienței Truth or Dare, nu căutați mai departe! Această distribuție te va ține pe marginea scaunului pentru o noapte de fiori și fiori.

Filme precum Truth or Dare

Nu mă satură de Truth or Dare? Iată și alte filme de urmărit dacă sunteți în căutarea unor filme cu elemente similare:

1. Nerve (2016)

În Nerve, un liceu muncitor s-a săturat să fie atât de serios tot timpul. Când prietenii ei au făcut presiuni să joace jocul online Nerve, ea s-a înscris doar pentru distracția. Jocul se dovedește a fi o versiune sinistră a Truth or Dare, la care oamenii participă ca „jucători” sau „observatori”'.

Pe măsură ce jocul progresează, jucătorii devin dependenți de fiorul acestei competiții periculoase cu un străin, care îi provoacă să facă îndrăzniri mai înfricoșătoare, mai riscante și mai periculoase decât cele anterioare. Dacă reușesc, câștigă bani și popularitate. Dar dacă pierd…

Povestea lui Nerve este captivantă, ținându-te cuplat de la început până la sfârșit.

2. Avantajele de a fi o floare de perete (2012)

Ai simțit vreodată că nu ai locul? Dacă ești adolescent, probabil te simți așa de un miliard de ori pe zi. La fel și Charlie (Logan Lerman), protagonistul principal al acestei adaptări fermecătoare și sincere a celui mai bine vândut roman de Stephen Chbosky.

Încercând cu disperare să treacă prin liceu, este chinuit de umbrele trecutului său și de stângăcia lui. Norocul lui se transformă atunci când este „adoptat” de către carismaticul, oarecum fulgerător și extravagant Patrick (Ezra Miller) și minunata sa soră vitregă Sam (Emma Watson).).

Dar va ajunge Charlie vreodată la pace cu demonii săi interiori? Această poveste despre creșterea vârstei este de urmărit obligatoriu pentru oricine s-a simțit vreodată un proscris.

3. Ați prefera (2012)

Would You Rather este un thriller de groază psihologic care o urmărește pe Iris (Brittany Snow) în timp ce ea acceptă să participe la un joc care pune viața în pericol de Would You Rather pentru a-și ajuta fratele. În acest joc, ea trebuie să aleagă între două opțiuni îngrozitoare: să tortureze o altă persoană sau să fie torturată.

Pe măsură ce jocul progresează, mai multe vieți se încurcă în acest joc crud și în curând devine clar că nimeni nu poate scăpa nevătămat. Cu răsturnări neașteptate ale intrigii și un maestru sinistru al jocului, Would You Rather te va lăsa cu siguranță tremurând de frică.

Toate aceste filme sunt garantate pentru a vă oferi o noapte de tari și fiori. Așadar, ia-ți floricelele de porumb, instalează-te și pregătește-te pentru o seară de film incitantă!

Ai terminat de vizionat? Începeți să jucați!

Acum este timpul să experimentați singur acest joc înfricoșător și amuzant! Invită-ți prietenii să vină la un joc extrem de distractiv de Truth or Dare online (fără consecințele mortale, desigur).

Cu acest joc online, uitați să veniți cu întrebări și îndrăzneli pe loc; aplicația noastră vă acoperă. Cu peste 1.000 de întrebări și îndrăzneli în diferite categorii, nu vei rămâne niciodată fără provocări distractive și picante.

Descărcați acum aplicația noastră gratuită „Truth or Dare” sau jucați direct pe site-ul nostru web!

Descarcă pentru iPhone Descarcă pentru Android
Joacă online
Răsfoiește toate articolele